Verouderde houten vloeren

‘Een oude vloer is doorleefd en dat zie je.’

Verouderde houten vloeren zijn planken die zijn verouderd en behandeld. Hierdoor ontstaat een authentieke uitstraling, net zoals de vloeren in honderden jaren oude kloosters, kastelen en herenhuizen. Echter zonder al te grote beschadigingen en onregelmatigheden.

Praktische voordelen
De nieuwe houten vloer ligt in uw huis en na verloop van tijd ontstaan de eerste deuken en krassen. Dat is vervelend. Bij een verouderde vloer hoeft u echter nooit meer bang te zijn voor een kras of deuk in de houten vloer want een verouderde houten vloer heeft dat van nature al. Ontstane beschadigingen vallen dus niet op. Een verouderde houten vloer is een zorgeloze vloer, waarbij de dagelijkse leef sporen niet opvallen. Wel zal de vloer regelmatig onderhouden moeten worden. Dankzij ons unieke kleuringsproces zal er bij de behandeling van het hout niets van de natuurlijke uitstraling verloren gaan.

Ook als patroonvloer
Natuurlijk zijn de vloeren ook te installeren als patroonvloer, zoals de alom bekende visgraat, blok en hongaarsepunt.

Zelf leggen
Voor de doe-het-zelver worden de verouderde vloerdelen naar wens, kant en klaar afgewerkt met olie geleverd. In combinatie met werkingsvrije vloerdelen, kan een goede klusser deze vloer eventueel zelf leggen. Voor het échte vakwerk vraagt u natuurlijk Vloeren Studio Duiven!