Garantie

Vloeren Studio Duiven is erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW), dat u kunt herkennen aan het CBW-logo dat centraal staat voor onze kwaliteit van garantie.

Als er iets mis gaat is het zeker niet met uw interieur. Dat is een hele zorg minder. Want stel dat er toch iets mankeert aan uw aankoop, dan is het fijn om te weten dat alles weer in orde komt. Tenminste als u uw aankoop in een CBW-erkende winkel doet. De CBW winkel biedt u twee garanties: productgarantie en uiteraard een onpartijdige klachtafhandeling. U bent zo altijd verzekerd van een veilige aankoop. Dus let op het CBW logo voordat u een winkel binnenloopt. Hier vindt u de volledige CBW voorwaarden.

Prima garantie
Eén ding mag duidelijk zijn, over garantie doen wij niet moeilijk. Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is. Wij hebben het volste vertrouwen in onze producten, parketteurs en legmethoden. Gaat u met ons in zee, dan hebt u aan Vloeren Studio Duiven een betrouwbare leverancier. U kiest voor een gerenommeerd bedrijf met zeer veel vakmanschap en ervaring. Wij zijn niet bang om een prima garantie te bieden. Bent u onverhoopt niet tevreden, dan zullen we er alles aan doen om tot een passende oplossing te komen.

FSC-keurmerk
Bossen zijn onmisbaar voor mens en dier. Toch worden de bossen wereldwijd nog steeds bedreigd. Om dat proces te stoppen heeft FSC een certificeringsysteem voor ‘goed bosbeheer’ opgezet.

Als u uw parketvloer bij Vloeren Studio Duiven koopt, weet u zeker dat uw parketvloer niet ten koste gaat van tropische regenwouden. Verreweg het grootste deel van het hout is afkomstig uit Europese bossen en het gaat dan alleen om kaprijpe bomen. Ook tropisch hardhout kan tegenwoordig verantwoord gekapt worden. Dit hout wordt gekenmerkt door een FSC-keurmerk dat wereldwijd gehanteerd wordt en garant staat voor ‘goed hout’.