Onderhoud

Uw oude vloer wordt weer als nieuw!
Houten vloeren van Vloeren Studio Duiven blijven een leven lang mooi. Natuurlijk slijt ook een houten vloer. Als jarenlang intensief gebruik zijn sporen heeft nagelaten, kunnen wij een algehele renovatie verzorgen. U bent een stuk goedkoper uit dan wanneer u een nieuwe vloer laat leggen. Uw parket krijgt weer dezelfde mooie uitstraling als toen het net gelegd werd. Onze adviseurs kunnen beoordelen of het de moeite waard is om uw vloer te renoveren.

Parketrenovatie en -reparatie
Heeft u een muurtje verwijderd, aanbouw of serre gemaakt, of waterschade gehad? Wij maken van uw vloer weer één geheel. Ook is deze weer als nieuw. Vloeren Studio Duiven renoveert en repareert tientallen parketvloeren per jaar tot nagenoeg nieuwe vloeren. Zo nodig plaatsen we gelijk nieuwe plinten om tot een keurig afgewerkte vloer te komen.

Wij komen persoonlijk bij u thuis de vloer bekijken en om te bespreken hoe en wanneer u één en ander uitgevoerd wilt hebben.

Schuren, oliën of lakken
In plaats van een geheel nieuwe parketvloer te leggen kan uw huidige vloer na beschadiging vaak heel goed gerepareerd en/of geschuurd worden. Na het schuren wordt uw vloer weer opnieuw behandeld met de afwerking die u graag heeft, met olie, olie-hardwax of lak.

De olie die Vloeren Studio Duiven gebruikt, is een natuurlijke olie die te mengen is met diverse kleurpigmenten. Vanuit een kleurstaal bepaalt u de basistint en wij gaan dan op uw eigen nieuwe vloer deze kleur maken. Het voordeel hiervan is dat u de kleur ziet vanuit uw eigen woonkamer en niet vanuit de showroom.

Regulier onderhoud
Regelmatig onderhoud aan uw parket verlengt de levensduur van uw mooie vloer. Vloeren Studio Duiven kan voor bijna alle soorten vloeren de benodigde onderhoudsmiddelen uit voorraad leveren.

Gratis onderhoud
Bij aanschaf van een nieuwe vloer krijgt u van Vloeren Studio Duiven de onderhoudsmiddelen voor compleet onderhoud.