Up to 20% off patio Shop now
Up to 60% off summer footwear See more
Up to 20% off patio Shop now
Up to 60% off summer footwear See more

Trapbekleding

Top

Enig resultaat

Filters
Houtlook trapbekleding

Creëer een warm welkom met een trap in houtdecor.

Houten overzettreden geven de sfeer van een natuurproduct. De treden werken we af met een olie in een kleur naar wens. De treden kunnen zowel met als zonder ingefreesd antislipprofiel kunnen worden geplaatst. Ook laminaat overzettreden zijn er in de mooiste houtdecoren. Laminaat trapbekleding heeft een strakke afwerking en een hoge antislipwaarde.

Laat u uw trap liever bekleden met PVC? Ook dan is de keuze groot. PVC trapbekleding is verkrijgbaar in overzettreden en in verlijmbare stroken: hierbij verlijmen we het PVC op de trede en plaatsen we een profiel over de trapneus. We kunnen de trap zelfs bekleden met hetzelfde PVC als uw vloer.

Betonlook trapbekleding

Een stoere betonlook maakt van uw trap een statement.

Betonlook PVC plaatsen we samen met antislipprofielen op uw treden. Gaat u voor een strakke afwerking, dan zijn PVC of laminaat overzettreden een geweldige keuze.

Open en dichte trap

Vloeren Studio Duiven kan zowel een open als een dichte trap bekleden. Bij een dichte trap heeft u de keuze tussen witte of zwarte stootborden of stootborden in hetzelfde decor als de treden. Trapverlichting onder de treden maakt het plaatje helemaal compleet.

Trapbekleding van Vloeren Studio Duiven

Bij Vloeren Studio Duiven hebben we onder andere trapbekleding van MexForm, Trenovo en Floorlife. Bekijk de voorbeelden in onze showroom. Voor een offerte op maat komen we graag bij u thuis om de trap te bekijken en in te meten.