Hart voor vloeren

Bij Vloeren Studio Duiven gaan we voor een vloer die past bij het huis én bij zijn bewoners. Uw woonplezier staat namelijk voorop, voor nu en voor de lange termijn. Niet voor niets gaat ons hart sneller kloppen van mooie materialen, verrassende designs en oplossingen op maat.

Al twintig jaar

Ons hart voor vloeren klopt al twintig jaar. Begin 2022 namen we als Bouman Vloerservice de bestaande showroom van Vloeren Studio Duiven over.

Bouman Vloerservice is parketspecialist sinds 2002, toen Sandro Bouman zijn bedrijf aan huis begon. Ook zijn broer Jaap Bouman stapte vervolgens al snel als eigenaar in het bedrijf. De showroom van Bouman Vloerservice staat aan de Havenstraat 9-01 in Doetinchem.

Ervaren parketteurs

Het team van Bouman Vloerservice en Vloeren Studio Duiven is zo’n twintig man sterk. Dankzij onze twintig jaar ervaring weten onze parketteurs raad met vloeren en trappen. Van traditionele parketvloer tot vakkundige aanheling of PVC vloer.

Parketgroep Nederland

Vloeren Studio Duiven en Bouman Vloerservice zijn beide partner van de Parketgroep Nederland, een landelijke groep van parketwinkels.